Hit kan du gå för att få massage i Örebro!

God morgon alla mina fina läsare och välkomna in till bloggen. Jag tänker berätta om hur jag gjorde när jag i somras kände mig väldigt stressad och hur jag hittade ett sätt att komma till rätta med spänningar, stress och värk i kroppen. Jag är en sådan där kvinna som alltid ställt upp för alla andra. Jag blev stel och öm i kroppen och stressen jag kände blev allt större. Sedan en tid går jag på massage i Örebro på Alexandras Massage och Välmående. Jag går nu dit regelbundet och får en underbar massage som verkligen hjälper. Jag är så nöjd med vad denna massage har gjort för mig, så om du också känner igen dig i mina problem, eller om du kort och gott endast vill ha en avkopplande och skön stund, då tror jag att denna massage i Örebro kunde vara någonting för dig också! 

  

Mina muskler och leder har verkligen mjukats upp och jag är mer avslappnad nu. Jag går inte längre med uppdragna och spända axlar. Jag har fått så mycket ny energi i mitt liv och jag inser också att jag måste vara snällare mot mig själv. Jag har lärt mig att sätta gränser, och jag är inte längre en person som ska ”fixa” alla andra. Jag skulle vilja uppmana er alla, att vara lite mer snälla mot er själva. Jag har insett att jag är den viktigaste personen i mitt liv. Jag tycker fortfarande om att ställa upp på andra, men om inte jag mår bra i kropp och själ, hur ska jag då kunna vara till nytta och till glädje för någon annan? Jag vill därför uppmana er alla till att börja på denna fantastiska massage i Örebro, på Alexandras Massage och Välmående!